organix-lounge-5-head.jpg

Tuinmeubelen binnen? Maak ze een deel van je interieur!

Tuinmeubelen mogen nu ook binnen. Wij zien de trend al enkele jaren toenemen, maar de staycation heeft hem stevig wat kracht bijgezet. Tuinmeubelen en accessoires zijn niet langer ondergeschikt aan je binnenhuisinrichting.

Gepubliceerd op 18 september 2020

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Tuinmeubelen mogen nu ook binnen 😍

Wij zien de trend al enkele jaren toenemen, maar de staycation heeft hem stevig wat kracht bijgezet. Tuinmeubelen en -accessoires zijn niet langer ondergeschikt aan je binnenhuisinrichting. Integendeel! Weg met de typische plastic of zware houten tafels en stoelen, en hello stijlvolle designmeubels.

De grens tussen binnen- en buitenleven vervaagt helemaal. Je tuin of terras is nu een verlengstuk van je leefruimte geworden. Da’s niet alleen very chic, het is ook heel handig. De moderne, duurzame tuinmeubelen zijn ook perfect geschikt om binnen te gebruiken.

Handig als je veel gasten ontvangt

Stel, je geeft een diner voor heel je familie en je hebt niet genoeg zitplaats voor iedereen. Hoe handig is het dan dat je gewoon je prachtige tuinmeubelset naar binnen kan halen! Vergeet gaan lenen bij de buren of een allegaartje aan stoelen bij elkaar en pak uit met een classy feestsetting.

Net zoals buiten kan je ze combineren met je favoriete plaids, tapijt, kaarsen en kussens.

Designstukken van topmerken tuinmeubelen voor buiten en binnen

Topmerken zoals Royal Botania, Dedon, Manutti en Tribù pakken uit met collectie die comfort en duurzaamheid combineren met pure klasse. Hun producten zijn gemaakt van materialen die makkelijk te onderhouden zijn, maar ook uitblinken in elegantie, stijl en luxe.

Ze creëren designstukken die je echt in het oog wil laten springen. Die cachet geven aan je tuin of terras. Maar die je dus ook meer dan welkom heet in je salon of living.

Stem buiten af op binnen

Hoe doe je dat nu best praktisch? Bekijk even welke materialen en kleuren je voor je binnenhuisinrichting hebt gebruikt en laat die terugkomen in je tuin- of terrasset. Heb je bijvoorbeeld een salon met houten tafel en warme kleuren, kies dan ook voor je buitenmeubelen voor stoelen die met stof bekleed zijn en een houtlook hebben. Voorzie genoeg kussens en plaids zodat alles samen één mooi geheel vormt.

Of je nu warm wordt van strak modern, tijdloos of eerder van landelijk klassiek, in onze 3.000 m² showroom vind je het allemaal.

Laat je door ons inspireren en maak je leven een pak makkelijker én stijlvoller.