Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Download de Max & Luuk collectiefolder

Download de Max & Luuk collectiefolder

Vul het formulier in en krijg de PDF met de meest recente collectie van Max & Luuk meteen in je mailbox. Zo ontdek je de collectie van thuis uit!

Vraag Max & Luuk's collectiefolder aan 👇

Geïnspireerd door de karaktervolle eigenschappen van zijn twee zonen richtte Frank Bogaers, CEO van Borek, enkele jaren geleden Max & Luuk op. De lichtvoetige, vrolijke eerste collectie paste bij de verkennende fase van de jongens. Naarmate de jaren verstreken groeide het merk en zijn uitstraling uit tot een volwassen, stijlvolle, kwalitatief mooie tuinmeubelcollectie.


Vraag Max & Luuk's collectiefolder aan 👇

Het verhaal van Max & Luuk

We verklapten het hierboven al. Max & Luuk is het resultaat van een trotse vader die de karaktervolle eigenschappen van zijn zonen als inspiratiebron gebruikte voor een nieuw, jong merk. Met Max & Luuk zag Bogaers een extra kans om te tonen hoe dynamisch en gedurfd een luxueuze tuininrichting kan zijn.

Max & Luuk wil daarnaast met zijn collecties het belang van een gezellig avondje onder familie benadrukken. Dat is volgens ons meer dan geslaagd!

Ontdek meer over Max & Luuk

Waarom Max & Luuk?

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen in diepe kleuren met een stoere uitstraling. Dit is wat Max & Luuk onderscheidt van de andere merken. De veel gebruikte combinatie hout en vlechtwerk zorgt voor een hedendaagse vintage look in uw tuin.

Nederlands ontwerp

Nederland staat samen met België voorop als tuinmeubelontwerper. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u bij ons vooral deze Belgische en Nederlandse collecties vindt. Max & Luuk – nauw verbonden met Borek – is met hun frisse collectie hierop zeker geen uitzondering.

Advies

Laat u door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud …

Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen u door de verschillende mogelijkheden en begeleiden uw zoektocht naar het tuinmeubelset van uw dromen.

Kwaliteit met een aantrekkelijke prijs


De karaktervolle Max & Luuk collectie kenmerkt zich door kwaliteit, kleur en materiaalgebruik, met een aantrekkelijke prijs. Een ruime serie stoere meubelen die vier seizoenen lang de zomer in de tuin en op het terras houden. Met natuurlijke materialen in diepe kleuren krijgt jouw droomplek meer sfeer en uitstraling.

Voel en ontdek Max & Luuk in onze showroom

Bezoek onze unieke showroom van 3000 m² in Turnhout

Bij Hanolux krijg je het totaalplaatje te zien zodat jij en je gezin binnenkort optimaal genieten van jullie prachtige tuin, balkon of dakterras. Bezoek onze showroom en laat je wegzakken in het rustgevende tuinmeubilair van Max & Luuk.

Maak een afspraak

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van uw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.