jacuzzi-de-enige-echte-spa-bubbelbad-whirlpool-1024x683.jpg

Jacuzzi® J-500 Luxury serie

De Jacuzzi ® J-500 Luxury serie is dé top reeks binnen het Jacuzzi® assortiment. Een uitzonderlijk innovatief design in combinatie met de beroemde Jacuzzi® massage-jets zorgen voor een bubbelbad van een totaal nieuw niveau.

Uniek aan de J-500 serie is het gebogen kuip design en de architecturale buitenverlichting met een exterieur dat geïnspireerd is door geweven designer textiel. Combineer dit met een intuïtief touchscreen, smartphone integratie en natuurlijk de gepatenteerde jets van Jacuzzi®.

  Een jacuzzi is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

  Graag gaan we samen met jou op zoek naar jouw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

  Waarom kiezen voor de J-500 reeks van Jacuzzi®?

  j500-dualwaterfalls-rgb0341v3-2100x1397-300-rgb.jpg

  Een stap verder

  De Jacuzzi J-500 reeks neemt alles een stapje verder: zowel op vlak van design en innovatie. Een absoluut relaxerende hydromassage, uitgebreide binnen -en buitenverlichting en een touchscreen display kon u natuurlijk verwachten.

  Daarbovenop zorgt Jacuzzi® voor 2 hoge ruggen, 2 watervallen, een totaal nieuwe bekleding die lijkt op geweven textiel en de integratie van de Jacuzzi® app.

  j575-lounge-cmyk0273-2100x1397-300-cmyk.jpg

  Uitzonderlijk massagesysteem

  Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht?

  Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

  j500-corner-lightson-cmyk-2100x1397-300-cmyk.jpg

  Energiezuinig

  Bij de J-500 serie van Jacuzzi geniet je van de beste isolatie op de markt, wat zorgt voor een energiezuinige spa. De omkasting en cover van de spa zijn super geïsoleerd, maar Jacuzzi gaat nog een stapje verder!

  Dit door de gepatenteerde 4-lagen isolatie van de kuip, dit zorgt voor extra isolatie en stevigheid van de spa.

  Meer bekijken...

  De Jacuzzi J-575

  Sinds 2021 versimpelt Jacuzzi zijn assortiment om tegemoet te komen aan de grote wereldwijde vraag, bij de J-500 reeks is momenteel enkel de geüpdate J-575 beschikbaar.

  Een andere reeks van Jacuzzi®?

  Het overzicht kwijt? 🤔
  Klik dan hier om de verschillende series gemakkelijk te vergelijken.