Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Faro Tuinmeubelen van Borek

Faro Tuinmeubelen van Borek

De Faro collectie ontworpen door Bertram Beerbaum heeft een strakke, industriële uitstraling. De eettafel is het pronkstuk van deze reeks. Het tafelblad van Dekton steelt de show door zijn telkens unieke print en is bovendien kras- en slijtvast.

De Faro tuinmeubelen hebben een onderstel van aluminium met een antraciet kleurige poedercoating. Daarbovenop wordt een innovatief en duurzaam tafelblad van Dekton geplaatst.

Dekton wordt gemaakt van geavanceerde grondstoffen die ook bij de productie van glas, porselein en kwartsoppervlakken worden gebruikt. Met een nieuw productieproces wordt onder hoge temperaturen en extreme druk het ontstaan van natuursteen nagebootst. Dekton is UV-, kras-, vlek-, én hittebestendig en bestand tegen vorst en dooi. Dit materiaal is dan ook uiterst geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan.

Details

Uitvoeringen

Eettafel, salontafel, lage stoel

Kleuren

Het aluminium frame in antraciet wordt gecombineerd met een tafelblad met een natuurlijke natuursteen print.

Bekijk een andere Borek tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.