Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Ferragudo Tuinmeubelen van Borek

Ferragudo Tuinmeubelen van Borek

De Ferragudo collectie van Borek geeft je een warm, luchtig gevoel. De geweven zitting lonkt uitnodigend door de keuze van materiaal en de kuipvorm.

Het dunne frame van de Ferragudo reeks is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit ontwerp laat de zitkuip haast zweven doordat de poten onopvallend gehouden zijn. Daarnaast zorgt de sledepoot van deze collectie ervoor dat de stoelen op zowel vlakke ondergronden alsook op gras en kiezels uiterst stevig staan. 

De kleuren van het staal, de draad en kussens zijn mooi op elkaar afgestemd. De draad van deze all weather belt is door en door gekleurd en daarmee uv- bestendig. Ze is ook vocht en schimmelwerend. 

Details

Uitvoeringen

lage stoel, sofa en armstoel

Kleuren

Het onderstel van gegalvaniseerd staal wordt gecombineerd met een all weather belt zitkuip. De kleur van deze belt is afgestemd op de kleur van het frame en is verkrijgbaar in slate en donkergrijs.

Extra

Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

Bekijk een andere Borek tuinmeubelen collectie

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.